Olga Kiljander, Jyväskylän aikainen tuttava ja kirjailija Robert Kiljanderin puoliso, toimitti tavaraa Keski-Suomesta."Lähetä vapööriä maalaisten morsiushuntuihin, - se on loppunut. Älä lähetä liikaa röyhelöitä - niitähän täällä on. Lähetä kuitenkin halvempia laatuja", pyysi Minna Canth kirjeessään tammikuussa 1882. Joulukuussa Canth oli tehnyt inventaariota ja todennut: "Leninkikankaita meni kaupaksi erittäin vähän, ainoastaan yksi musta ja 1 1/2 harmaata villakangasta. Kaulukset sekä nauhat, nenäliinat, brodyyrit ja lelut menivät kaupaksi parhaiten. Solmiot eivät mene nykyään enää ollenkaan kaupaksi, niitä pidetään vanhanaikaisina. Nyt hän ehdotti solmioiden alennusmyyntiä Kuopion markkinoilla. Siellä Canthin kauppa-apulaiset ja perheen vanhimmat tytöt myivät vuosittain epäkurantin varaston pois, jollei epämuodikasta kangasta tai tavaraa käytetty omiin vaatteisiin.
Vähitellen Minna Canthin liiketoimet laajenivat. Hän alkoi tilata tavaroita suoraan tehtaalta ja kielitaitoisena lähetti liikekirjeitä myös ulkomaille, ainakin Saksaan Lyypekkiin. Kankaita ja lankoja tilattiin muun muassa Porin, Vaasan ja Forssan puuvillatehtailta, Littoisten Verkatehtaalta ja edelleen Finlaysonilta, lasitavaraa Nuutajärven tehtailta.
Kahdeksannen yleisen kauppiaskokouksen osanottajia kesällä 1895 Barsokevitschin ateljeen laatimassa juhlakuvataulussa. Minna Canth oli kokouksen toinen naisedustaja.
Liike menestyi hyvin. Ilkka Nummela, Kuopion historian kirjoittaja, on arvioinut, että Canthin kaupan liikevaihto olisi tullut lähelle tuon ajan Kuopion neuvosten liikkeiden ja tehtaiden liikevaihtoa. Kuopion neljä suurinta olivat Birger Hallman, Gustaf Ranin, Herman Saastamoinen ja Isak Löf. Sitten tuli Canth. Lankakaupan liikevaihto saattoi nousta jonain vuonna lähes puoleen Saastamoisen liikevaihdosta.
Anni-tyttären mentyä naimisiin vuonna 1887 ja muutettua Helsinkiin Canth perusti sinne sivuliikkeen, jota tytär hoiti muutamia vuosia.
Tampereen Lankakaupan historia Canthin suvun hallinnassa eri toiminimillä on ollut 124 vuotta osa Kuopion taloushistoriaa. Nimellä Minna Canthin Perilliset liike toimi vuodet 1897-1902. Sitten se muutettiin osakeyhtiöksi, osakkaina kaikki Canthin lapset. Vuonna 1974 valtio osti Kanttilan kiinteistön ja tontin. Sen jälkeen Kuopiossa olleet viisi ja maakunnassa seitsemän myymälää vähitellen suljettiin. Tukkuliikkeet Kuopion Itkonniemellä, Varkaudessa ja Pieksämäellä jatkoivat toimintaansa vuoden 1977 lopulle. Tuolloin tukkuliikkeen sekä Suonenjoen ja Pieksämäen vähittäismyymälät osti Hallman Oy, toinen vanha kuopiolainen kauppahuone viime vuosisadalta.